Nieuws Giften particulieren in 2020 zijn 60% fiscaal aftrekbaar

Giften vanaf 40 euro die u in 2020 overmaakt aan Join For Water zullen tijdelijk 60% fiscaal aftrekbaar zijn, in plaats van 45%.

Join For Water Wat we doen?

Dankzij Join For Water en zijn partners krijgen jaarlijks tienduizenden mensen toegang tot duurzame oplossingen voor drinkwater, sanitair en hygiëne, of water voor landbouw. In België zetten we in op het verkleinen van onze watervoetafdruk, want onze consumptie zet ook elders watervoorraden onder druk.

Join For Water Onze aanpak

We bundelen krachten met jou en vele andere spelers, en zetten zowel in op infrastructuur als op beheer. Ontdek de 7 speerpunten van onze aanpak!

Nieuws Geef een cadeau aan onze planeet

Samen met u planten we 200.000 bomen in Oeganda, en leggen we een Join For Water-bos aan in Vlaanderen. Daarmee verzekert u het behoud van drinkwaterbronnen in Oeganda, maar ook bij ons. 

Nieuws Zonne-energie maakt het verschil

2020 bracht voor de inwoners van Tangala meer water, voor mens en dier.

Nieuws Gezonde groenten, het hele jaar door

Het jaar rond verse groenten, het is een van de vele positieve gevolgen van ons conservatieprogramma in de Mpanga-vallei.

Nieuws Legaat voor het goede doel: 0% erfbelasting

Op 1 juli 2021 wordt een wijziging in het Vlaamse erfrecht van kracht. Het duolegaat wordt afgeschaft. In de plaats wordt het mogelijk om na te laten aan een goed doel tegen 0% erfbelasting.
Follow
us