Geef een cadeau aan onze planeet

Dit najaar kunnen goede doelen geen fondsen meer werven via Music For Life. Voor onze organisatie betekent dat een grote financiële klap. Dat wil niet zeggen dat we onze ambities terugschroeven. Integendeel. We zetten alle zeilen bij, want we hebben grote plannen voor het eindejaar.

Met uw steun willen we drinkwaterbronnen beschermen, in Oeganda en Vlaanderen. Hoe? Door bomen te planten, een cadeau aan de planeet. Meer uitleg over onze plannen vindt u hier.

Uw cadeau aan de planeet:

  • U plant 200.000 bomen in de Mpanga-vallei in Oeganda: mahonie, boswilgen, palmvarens en appelsienbomen. We beschermen de nieuwe bomen tegen boskap. 
  • U plant mee aan het Join For Water-bos in Moerbeke-Waas, in samenwerking met onze partner BOS+. Dit bos kan u bezoeken vanaf 2021. 

Particulieren krijgen 60% van hun gift terug via de belastingen

De overheid verhoogde de fiscale aftrekbaarheid voor giften aan goede doelen in 2020 van 45% naar 60%, een maatregel in het kader van de coronacrisis. Schenkt u bijvoorbeeld 40 euro, dan krijgt u hiervan 24 euro terug via de belastingen. Uw gift kost u hierdoor slechts 16 euro. Voor giften vanaf 40 euro krijgt u een fiscaal attest.

Doe je donatie aan iemand cadeau met onze Bosbon!

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Geef een gift voor ons herbebossingsproject aan iemand cadeau, met de Bosbon van Join For Water!
 

  • Wat is de Bosbon? De Bosbon is een bewijs van uw gift: een stijlvolle Japanse envelop met mooie opdruk, met daarin een kaartje waarop uw donatie vermeld staat, en een infofolder over ons herbebossingsproject.
  • Hoe bestelt u de Bosbon? De Bosbon kan u online bestellen, onderaan deze donatiepagina. Vink aan: "Ja, ik ontvang graag de Bosbon".
  • Aanbod geldig voor donaties vanaf 40 euro en online besteld vóór 20 december 2020
  • Levering na online bestelling: 2-4 werkdagen (laatste levering op 23 december 2020). We versturen de Bosbon naar de persoon die Bosbon aankoopt / betaalt
  • Fiscaal attest: we versturen het fiscaal attest naar de persoon die Bosbon aankoopt / betaalt.
  • Vragen over de Bosbon? Stuur ze naar bosbon [at] joinforwater.ngo

Indien u dat wenst, kan u de Bosbon ook per overschrijving bestellen. Schrijf in dat geval over op BE22 5230 8036 1747 (rekening van Join For Water), met vermelding "Planeet Bosbon". U kan de Bosbon enkel ontvangen voor bedragen vanaf 40 euro. Indien u niet online bestelt, maar per overschrijving, ligt de levertermijn op 4 tot 8 werkdagen. De uiterste besteldatum is in dit geval 16 december.

Uw bijdrage wordt goed besteed. Lees meer over ons financieel beheer.

Als u via deze pagina een gift overmaakt, hebben we uw e-mailadres nodig om een bevestigingsmail te sturen. De adresgegevens hebben we nodig voor de verwerking van uw gift en de aanmaak van het fiscaal attest. Het fiscaal attest wordt verstuurd in de maand maart.

Follow
us