13 september : Internationale Dag van het Testament

1200x900-nl.jpg

Door Join For Water op te nemen in uw testament helpt u ons om méér mensen te geven waar ze van nature recht op hebben: drinkbaar water.

Steeds meer mensen willen, ook wanneer ze er niet meer zijn, iets goed doen voor de wereld. Legaten aan goede doelen zitten in de lift.

Op 13 september is het Internationale Dag van het Testament, een dag waarop gesensibiliseerd wordt over de mogelijkheid om het werk van vzw’s en ngo’s zoals Join For Water te steunen via een legaat.

Door Join For Water in te schrijven in uw testament weet u wat er met uw vermogen zal gebeuren wanneer u er niet meer bent. U ondersteunt vrouwen en mannen, meisjes en jongens in iets waar ze als mensen recht op hebben: water. De regeling op vlak van successierechten voor vzw’s is bovendien bijzonder gunstig. Via het duolegaat kunnen uw erfgenamen mee geniet van voordelige succesietarieven.

Uw legaat aan Join For Water, hoe groot of klein ook, is bijzonder betekenisvol. 

Meer info?

Spreek erover met uw notaris, of contacteer onze vertrouwenspersoon voor meer informatie: marleen.vos[AT]joinforwater.ngo (09 235 25 17 of 0498 16 88 93).

Download onze brochure "Laat iets essentieels na" en de tarievenfiche: